جلسه بیماری کرونا ویروس
جلسه ای با حضور سرپرست دانشکده و استاد میکروبیولوژی پیرامون بیماری کرونا در خوابگاه تون سنتر برگزار شد.

جلسه ای پیرامون کرونا   با حضور آقای دکتر دشتی سرپرست  دانشکده، ودکتر سیادت پناه عضو هیدت علمی و مسئولین دانشکده به منظور ارتقاء آگاهی، ایجاد و حفظ آرامش و امنیت روانی دانشجویان با توجه به اهمیت موضوع در محل خوابگاه تون سنتر ساعت 20:30 برگزار گردید.

ابتدا سرپرست  دانشکده مهم ترین اقدامات و توصیه ها برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کروناشامل نحوه صحیح شستن دست ها به طور مستمر، حفظ آرامش، تغذیه صحیح، اطمینان از منبع تولید اطلاعات و صحت آنها را مطرح نمود. در ادامه آقای سیادت پناه نکات مفیدی در خصوص نحوه سرایت و انتقال بیماری و آمار و تعداد افراد مبتلا و راهکارهایی برای پیشگیری بیان نمود. در انتها جلسه با پرسش و پاسخ خاتمه یافت.
1398/12/13