برگزاری وبینار آشنایی با سامانه های آموزش الکترونیک
دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس جهت آشنایی دانشجویان جدید الورود وبینار آموزشی آشنایی با سامانه های آموزش الکترونیک برگزار کرد.
 دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس برای آشنایی دانشجویان جدید الورود وبینار آموزشی آشنایی با سامانه های آموزش الکترونیک برگزار کرد.
در ابتدای این وبینارآقای دکتر سعید دشتی، رییس دانشکده، در گفت و گویی صمیمانه با دانشجویان، آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان تبریک گفت و سپس در خصوص نحوه برگزاری کلاس ها صحبت کرد.

در ادامه خانم  جوانمر، مسئول آموزش مجازی دانشکده، در خصوص نحوه ورود به سامانه های ادوب کانکت و نوید و چگونگی کار با این دو سامانه توضیح داد.

سپس آقای  سعیدزاده، معاون آموزشی دانشکده، در خصوص قوانین آموزشی، نحوه برقراری ارتباط با دانشکده و پیگیری اخبار و اطلاعیه ها از طریق سایت دانشکده و نرم افزار ایتا صحبت کرد.

در پایان این وبینار دکتر دشتی، آقای سعیدزاده و خانم جوانمرد به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.
1400/07/20