کارگاه مهارتهای ارتباطی در بحران در دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس
کارگاه مهارتهای ارتباطی در بحران در دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس کارگاه مهارتهای ارتباطی در بحران روز چهارشنبه 19 آبان با حضور استاد هاشمی از دانشگاه علوم پزشکی بجنورد و با حضور دانشجویان در تالار محراب همراه با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار شد.

استاد هاشمی گفت: مهارتهای ارتباطی این امکان را به ما می­دهد تا به شکل صحیح ارتباط صحیحی با دیگران برقرار نماییم. خصوصا زمانی که با یک بیمار در ارتباطیم و یا بیمار شاکی از شرایط موجود می­ باشد، این مهارتها به ما کمک می­ کند تحقیق سریعتر و راحت تر صورت بگیرد.

وی در ادامه افزود: به عنوان مثال مهارتهای خلع سلاح زمانی به کار می­ رود که می خواهیم آرامش را به طرف مقابل برگردانیم. به این صورت که از  طرف مقابل، موارد صحیح را تایید می ­نماییم.

تایید صفات نیک و ابرازنارضایتی از وضعیت موجود از مهارتهای دیگر ارتباطی می ­باشد.
1400/08/23