حضور گروه اعتبارسنجی وارزیابان وزراتخانه دردانشکده پیراپزشکی فردوس

کارشناسان اعتبارسنجی وارزیاب وزارت بهداشت روز یکشنبه مورخ 12/4/1401 برای ارزیابی و بررسی ظرفیت های آموزشی بیمارستان ها و دانشکده پیراپزشکی و بهداشت به فردوس آمدند.

این گروه سه نفره به سرپرستی سرکار خانم دکتر حمدی وهمراهی آقای دکتر علاء و آقای دکتر عرب زاده از مکان های مختلف بیمارستان و دانشکده بازدید به عمل آوردند، و از نزدیک ظرفیت ها، پتانسیل ها ، فضای آموزشی و علمی و فضای فیزیکی را مورد بررسی قرار دادند.

حضور چند ساعته ارزیابان وزارتخانه به صورت فشرده انجام شد کارشناسان ارزیاب قابلیت های حوزه سلامت را خوب توصیف کردند. مسئولیئن بهداشت و درمان شهرستان فردوس نیز توضیحات و معرفی حوزه سلامت فردوس را برای کارشناسان ارزیاب به صورت تصویری وتشریحی ارایه نمودند. ارزیابان وزارت بهداشت از تلاش های انجام شده در خصوص ظرفیت های موجود و ارایه خدمات نظام سلامت در فردوس تقدیر کردند.

1401/04/13