دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس
مسابقه آشپزی
برگزاری مسابقه آشپزی در گرامیداشت هفته خوابگاهها
برگزاری مسابقه آشپزی در گرامیداشت هفته
خوابگاهها-02/03/1401
در این مسابقه که با هدف ترویج
تغذیه سالم، ایجاد همدلی و فضای شاد و آشنایی با فرهنگ و آداب
تغذیه برخی مناطق مختلف کشور بین دانشجویان خوابگاهی در محل سلف سرویس
دانشکده برگزار گردید، شرکت کنندگان با
پخت انواع غذاهای متنوع، هنر خود را در معرض نمایش گذاشتند.
غذاهای ارائه شده با توجه به ارزش غذایی، طعم
وکیفیت، صرفه اقتصادی، سالم بودن و نوع آوری و خلاقیت مورد ارزیابی داوران قرار
گرفت و در پایان به 3 گروه برتر شرکت کننده جوایز ارزنده ای اهدا گردید.
لازم به ذکر است که به تمامی گروههای شرکت
کننده در مسابقه که 13 گروه بودند به منظور پوشش هزینه های تهیه مواد غذایی هدیه
ای اهدا گردید.
نظر دهید